Traditionele Thaise Massage in Reuver & Venlo

Jindamanee Thaimassage

Wij bieden klassieke Thaise massage aan.
We hebben verschillende behandelingen waaruit u kunt kiezen.

Behandelingen

We hebben veel verschillende massagebehandelingen, van klassieke Thaise massage tot aromatherapie, oliën en kruiden. Alle behandelingen zijn er om toekomstige pijn te voorkomen en tegen te gaan en bestaande pijn te verbeteren.

Full Body Ontspanningsmassage

Dit is een zachte massage met hete olie die je in opperste staat van ontspanning brengt. Een ontspanningsmassage is een goede manier om lichaam en geest te ontspannen. Naast de behandeling van de oppervlakte huid, worden ook de gewrichten gemasseerd. Hierdoor word de bloedsomloop gestimuleerd, ontspanning teweeg gebrachten de bewegingsvrijheid word vergroot. Onze ontspanningsmassages zijn zacht, maar wordt niet als aaien ervaren.

Intensive Schouder, Nek- en Rugmassage

Een Schouder, Nek- en Rugmassage kan men vergelijken met een Deep Tissue massage waarbij hier de aandacht zal liggen op de schouder, nek en rug. Hierdoor worden de spieren weer ontspannen. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van deze spieren kan met deze massage verholpen worden.

 

Duo Massage Full Body

Een duo massage is een gelijktijdige massage in een kamer waar twee massagetafels staan. Zo kunt u samen met uw partner, vrienden, broer of zus tegenlijk genieten. U hoeft hierbij niet samen dezelfde massage te nemen. Bel of app voor de mogelijkheden en de beschikbaarheid van de masseuses.

 

Jindamanee Thaise Intensief ( Deep Tissue) Massage

                                                            Een Thaise intensief Massage of wel een Deep Tissue massage is een krachtige vorm waarbij de masseuse gebruik kan maken van handen en onderarmen. Deze manier heeft een diepe uitwerking op het lichaam (Deep Tissue). De focus ligt op het verlichten van strakke en beperkte spieren door zich te richten op vezels, pezen en knopen in de spieren. Deep Tissue Massage kan ook wat ongemak veroorzaken! Ongemak is hier goed, pijn niet! Spreek alstublieft en informeer uw masseur als de druk u te veel word. Drink veel water na uw massage om de pijn die u de volgende dag kunt ervaren te verminderen

Zwangerschap Massage

De ultieme ontspanning voor iedereen die in verwachting is! Bij een zwangerschapsmassage staan lichaam en geest van de aanstaande moeder centraal. De massagebewegingen zijn krachtig, maar nooit té heftig. Om optimaal te kunnen genieten, lig je als zwangere op je zij. Hierdoor ervaar je geen druk op de (onder)rug en kan je buik rusten. De massage stimuleert bloedcirculatie en vermindert ongemakken zoals gezwollen benen, voeten en vermindert rugpijn. Een zwangerschapsmassage kan plaatsvinden vanaf drie maanden tot aan de 38/39e week.

Kinder Massage onder 11 jaar

 

Bij een kindermassage gaat het minder om het perfect manipuleren van de spieren maar veel meer om het leren omgaan met aanraking en het stimuleren van de huid. De aandacht voor het kind, de positieve aanraking op de huid is een liefdevolle manier om tot ontspanning te komen. Daarom wordt een massage voor kinderen op een andere wijze vormgegeven dan die voor een volwassene.

Gezichtmassage

Een gezichtsmassage kan wonderen doen voor je huid.  Door gebruik te maken van Gua Sha stenen verbeterd de doorbloeding voor een gezonde gloed en het stimuleert collageen productie voor een jeugdige, stevigere huid.

Voetmassage

Door de voeten te masseren, worden de corresponderende lichaamsgebieden gestimuleerd. Een voetmassage kan gedaan worden met afgeronde stokjes en er wordt gebruik gemaakt van drukpunten. Hierdoor wordt de doorbloeding geactiveerd. Een voetmassage is ontspannend voor zowel de voeten als het gehele lichaam. Je voelt je als herboren!

 

Balance Hot Stone

Bij een Hot Stone massage wordt er gebruik gemaakt van warme stenen ( 45 graden).De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en vervolgens op de aandachtsgebieden van het lichaam gelegd. De warmte en de druk van de stenen dringt diep door in de spieren, wat verlichting brengt. Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Deze stenen kunnen goed en lang hun warmte vasthouden.

Geen erotische massage

Welkom bij ons, wij zorgen voor u

Trakteer uzelf op een ontspannend moment met een klassieke massage. Laten we een tijdje voor je zorgen. Wij bieden behandelingen van top tot teen.